PRESENTACIÓ

carbassalogo

DEGUT A LA SITUACIÓ ACTUAL DE CORONAVIRUS, L'EQUIP DE GOVERN HA DECIDIT AJORNAR LA FIRA DE LA CARBASSA FINS A NOVA DATA. DISCULPEU LES MOLÈSTIES!

Calaf celebrarà, el dia de Tots Sants, la sisena edició de la Fira de la Carbassa, un certamen que gira entorn del cultiu i l'artesania d'aquest fruit de tardor. La fira arribarà plena de novetats on la gastronomia, els ar­tistes locals i els jocs per a infants cada any guanyen més terreny. L'Ajuntament de Calaf, com organitzador de la fira, aposta fort per les innovacions i vol que es converteixi en una fira de tardor de referència a la Catalunya central. Per això, hi haurà un espai dedicat a la gastronomia anomenat “Tasta la carbassa” on es podran degustar tastos de carbassa durant tot el matí a preus popu­lars. La intenció és promoure d'aquesta manera els produc­tes gastronòmics de proximitat d'una manera molt especial.

Els visitants podran trobar parades d'artesa­nia feta amb carbassa, com objectes de decoració o utensi­lis per a la llar, així com estands relacionats amb el cultiu de la carbassa. Totes elles es desplegaran a la plaça dels Arbres i al llarg del Raval de Sant Jaume.

A més de les parades, també està previst realitzar el tradicional Concurs de Carbasses Gegants, que enguany arribarà a la seva setena edició.

Des de l'Àrea de Cultura i Festes estan treballant per definir la programació concreta d'aquesta edició. 

Us mantindrem informats.