24 Agost 2023Ja es poden consultar els expositors i totes les activitats de la Fira Agro Alta Segarra


La firà començarà divendres 1 de setembre a les 09h i es podrà visitar fins dissabte 2 al migdia. Inclourà diferents jornades formatives i tècniques. A més, també comptarà amb la participació de diversos expositors i demostracions en directe. 

 

La sisena edició de l’Agro Alta Segarra tindrà lloc els dies 1 i 2 de setembre a Calaf. La fira tindrà lloc a l'esplanada de terra situada a la carretera Llarga i es programaran les ponències per a professionals al Casal de Calaf (ctra. Llarga, 11).

Aquest 2023 la fira mantindrà la seva essència i serà un esdeveniment professional i dinàmic, amb exhibicions tècniques de maquinària, un ampli espai dedicat a productes i serveis per a la pagesia i dues  ponències per a professionals durant el primer dia de la fira. Hi participaran una quinzena d'expositors i ja compta amb prop de 200 persones inscrites a les formacions. 

Us recordem que per a les jornades tècniques que tindran lloc el divendres 1 de setembre matí i tarda, cal inscriure's prèviament. 

D’altra banda, el dijous 7 de setembre  a les 18.30 h el Casino de Calaf acollirà la xerrada oberta organitzada per Unió de Pagesos “Preparem la campanya de la sembra 2023”.

Podeu consultar el llistat complet d'expositors, les activitats i demostracions a camp programades i la informació vinculada amb les jornades tècniques i com inscriure-us al tríptic informatiu.