25 Abril 2019@micheldesmieroliveres guanyador del segon concurs de l'Eco Fira Calaf 2019


El guanyador s'emportarà un lot ecològic amb productes de l'Eco Fira 2019 i dues entrades a les Botigues Antigues de la Plaça Gran.

Diumenge 14 d'abril es va celebrar l'Eco Fira de Calaf, al llarg de la jornada, s'havien de penjar fotografies representatives de la fira a la xarxa social Instagram sota els hashtags #concursecofira19, #ecofiracalaf i #calaf_vilaverda.

De totes les fotografies presentades, finalment 12 complien tots els requisits de les bases reguladores del concurs. Un cop realitzada la deliberació del jurat, format per un professional de la comunicació, un fotògraf i un membre del consistori i tenint en compte criteris tècnics, van determinar que la fotografia guanyadora fos la presentada per @micheldesmieroliveres.

El guanyador s'emportarà un lot de productes eco i dues entrades a les Botigues Antigues de la Plaça Gran.

Les fotografies finalistes han sigut les presentades per @gemmaa_mp i @mammalopezz.

Amb aquest concurs, es pretenia que els visitants a l'Eco Fora de Calaf pugessin a Instagram les fotografies i d'aquesta forma, es pogués seguir la fira a temps real mitjançant aquesta plataforma. És una forma participativa de difusió de la vila on la població de totes les edats pot participar. A més, la fotografia guanyadora i les finalistes formaran part de la imatge gràfica de la promoció de l'Eco Fira 2020.