31 Gener 2019Obertes les inscripcions a l'Eco Fira de Calaf


Tindrà lloc el 14 d'abril del 2019 i estarà dedicada al "Residu Zero". Les inscripcions es poden realitzar a través del formulari de la web www.firescalaf.cat. 

Per quart any consecutiu, arriba l'Eco Fira de Calaf, l'única fira dedicada al producte ecològic, les energies renovables i el consum responsable de la comarca de l'Anoia i de l'Alta Segarra, que se celebrarà el diumenge 14 d'abril. Aquest certamen es convertirà un any més en aparador i punt de trobada de persones i professionals que, des d'àmbits diversos, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del país. La mostra reunirà expositors de diferents sectors econòmics com són l'alimentació, la gastronomia, les energies renovables, la bioconstrucció, el reciclatge, la salut ambiental, l'artesania i un llarg etcètera de propostes vinculades a l'ecologia, el medi ambient i la sostenibilitat. 
Aquest any, l'eix temàtic serà el "Residu Zero" que es basa en la prevenció, la reducció de generació de residus, la reutilització i la recollida selectiva, posant especial atenció a la matèria orgànica. Les inscripcions per a paradistes ja es poden realitzar a través del formulari de la web www.firescalaf.cat. La taxa de participació és de 60€ per carpa i  si es realitza abans del 15 de març serà de 50€. 

El nucli principal de l'Ecofira de Calaf s'ubicarà, novament, al cèntric carrer raval de Sant Jaume, on setmanalment se celebra el Mercat de Calaf. I en el seu entorn, es programaran un conjunt d'activitats paral·leles i ponències  vinculades amb la temàtica del "Residu Zero", nucli d'aquesta proposta firal. 

L'Eco Fira, organitzada per l'Ajuntament de Calaf, és possible gràcies al suport i col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.