13 Setembre 2018Èxit i de la 1a edició del Tractor Festival de Calaf


La primera edició del Tractor Festival de Calaf va comptar amb un total de 15 participants: Jordi de Solà, Jordi Marsiñach, Francesc Massana, Xavier Bonvehí, Xavier Tarrés, Toni Balcells, Jaume Pallarols, Ramon Colell, Sergi Puig, Aleix Lòpez , Bernat Colell, Gerard Rotes , Marc Fitó, Jesús Marsiñach i David Sala.

Els inscrits havien de superar 5 proves i un circuit. Les proves eren diverses i es puntuaven com en un campionat de trial, cada error puntuava, així que l'objectiu era no cometre cap error i no sumar punts. Les cinc proves consistien a fer ziga-zagues entre bidons, tombar una botella de cava de dalt d'un bidó, transportar mig litre d'aigua en una galleda, enfilar argolles i apilar bales de palla.

Després de les proves, s'havia de realitzar un circuit cronometrat on hi havia diferents obstacles que s'havien d'esquivar i corbes pronunciades per tal que els conductors demostressin la seva habilitat davant del volant.

Finalment, els guanyadors van ser Jordi de Solà amb 7 punts, Jordi Marsiñach amb 8 punts i Francesc Massana amb 9 punts.