17 Maig 2018@carreraadria guanyador del primer concurs de l'Eco Fira Calaf


Fins a 75 fotografies es van presentar al concurs d'Instagram al llarg de tota la jornada de l'Eco Fira 2018. El guanyador s'emportarà un lot ecològic amb productes de l'Eco Fira 2018 i dues entrades a les Botigues Antigues de la Plaça Gran.

Diumenge 13 de maig es va celebrar l'Eco Fira de Calaf, al llarg del dia s'havien de penjar fotografies representatives de la fira a la xarxa social Instagram sota els hashtags #concursecofira18, #ecofiracalaf #calaf_vilaverda.
Es van presentar fins a 75 fotografies, de les quals únicament 68 complien tots els requisits exposats a les bases del concurs. Finalment després de la deliberació del jurat, format per un professional de la comunicació, un fotògraf i un membre del consistori van determinar que la fotografia guanyadora fos la presentada per @carreraadria.
El guanyador s'emportarà un lot de productes eco i dues entrades a les Botigues Antigues de la Plaça Gran.
Les fotografies finalistes han sigut les presentades per @angels.pl i @lapianista_cat.

 

Amb aquest concurs, es pretenia que els visitants a l'Eco Fora de Calaf pugessin a Instagram les fotografies i d'aquesta forma, es pogués seguir la fira a temps real mitjançant aquesta plataforma. És una forma participativa de difusió de la vila on la població de totes les edats pot participar. A més, la fotografia guanyadora i les finalistes formaran part de la imatge gràfica de la promoció de l'Eco Fira 2019.

 

Fotografia finalista del concurs Eco Fira Calaf 2018  Autora: angels.pl
Fotografia finalista del concurs Eco Fira Calaf 2018Autora: angels.pl
Fotografia finalista del concurs Eco Fira Calaf 2018  Autora: angels.pl
Fotografia finalista del concurs Eco Fira Calaf 2018Autora: angels.pl
 
Fotografia finalista del concurs Eco Fira Calaf 2018Autora: @lapianista_cat

Fotografia finalista del concurs Eco Fira Calaf 2018  Autora: @lapianista_cat